Mijn werktijden zijn als volgt: 

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17:00u

De mails, social media berichten en Whatsappjes probeer ik zoveel mogelijk onder werktijd te beantwoorden, maar het zal ook regelmatig voorkomen dat je in de avond of in het weekend antwoord krijgt. 

De bestellingen probeer ik zoveel mogelijk de zelfde dag of een dag later te verzenden. Ik werk op volgorde van binnenkomst van de bestellingen, dus hoe eerder je bestelt hoe eerder je bestelling verzonden zal worden.

Er zijn ook bestellingen die gepersonaliseerd worden door de klant. Over de levertijd van deze bestellingen breng ik de klant altijd op de hoogte. 

Zomervakantie
Van zaterdag 19 t/m 27 juni heb ik zomervakantie. Dit betekend dat de laatste bestellingen vrijdag 18 juni met de post meegaan. Wil je er zeker van zijn dat jouw bestelling op tijd met de post mee gaat raad ik je aan om voor woensdag 16 juni je bestelling te plaatsen. De webshop blijft gewoon open en de bestellingen worden op volgorde van binnenkomst klaar gemaakt en verstuurd vanaf maandag 28juni. Wil je zelf iets samenstellen besteld dan op tijd (voor maandag 14 juni).  Heb je nog vragen mag je mij altijd mailen: info@minidutch.nl Geplande vrije momenten in 2021:
11 tot en met 26 september 2021