Veel gestelde vragen

Kan een product aangepast worden naar de kleur die ik wil? 

De producten die online staan zijn zeker aan te passen. Er zijn veel opties mogelijk. Door het invullen van het contact formulier op deze website of het sturen van uw wensen naar info@minidutch.com dan kan ik samen met u de opties bespreken. 

 


Kan ik mijn eigen product samenstellen?


De dekentjes stel ik altijd samen in overleg met de klant. U kunt mij voorbeelden sturen waarna ik een ontwerp maak. 
De speenkoorden, wagenspanners en bijtringen zijn tevens zelf samen te stellen. U kunt mij voorbeelden sturen waarna ik aan de slag ga en een aantal voorbeelden naar u toe stuur waaruit u kan kiezen. Dit gebeurd uiteraard altijd in overleg met de klant. Heeft u hier toch nog vragen over kunt u die altijd stellen door middel van het contact formulier op deze website of het sturen van uw wensen naar info@minidutch.com

 


Wat zijn de levertijden bij Mini Dutch?


Ik streef erna de producten die op een werkdag voor 16:30uur besteld zijn en waar geen aanpassingen voor nodig zijn dezelfde dag te verzenden. Echter kan het wegens drukte een dag langer duren. De producten die aangepast dienen te worden verzend ik normaliter binnen 2-3 werkdagen. Indien dit niet haalbaar is door specifieke aanpassingen zal dit altijd naar de klant gecommuniceerd worden.