Verzenden en retourneren

Verzenden:


De kosten voor verzendingen naar adressen in Nederland worden weergegeven bij de producten en gaan op basis van gewicht. Dit geld ook voor de verzendingen naar België. 
Mocht u uw product naar een ander land willen verzenden kunt u contact met mij opnemen voor de mogelijkheden en verzendkosten.
Uw producten worden ingepakt en verzonden zodra uw factuur voldaan is. 

 


Retourneren:

Mini Dutch vindt het belangrijk dat je met een gerust hart kunt winkelen. Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling, mag je deze altijd terug sturen.

Hoe kan je een product retourneren:
– Je hebt 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.
– Binnen 14 dagen neem je contact op via info@minidutch.com. Het is niet verplicht om een reden van retourneren op te geven, maar het is voor ons fijn om te weten. Op die manier kunnen wij onszelf verbeteren.

– Bij het te retourneren product vermeld je je naam en bestelnummer, het product waarvoor het geruild mag worden of je bankgegevens voor het terugstorten van je geld.

– Het product moet ongebruikt en in een zo origineel mogelijke verpakking worden teruggestuurd. Natuurlijk mag je de producten wel gewoon beoordelen zoals dat ook in een winkel mogelijk is.
– De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn voor brievenbuspost tussen de €2,- en €4,-. Als het pakket per pakketpost moet worden teruggestuurd, zijn de kosten hiervan waarschijnlijk €6,95.

– Stuur je product naar: Mini Dutch Marjolein 13, 5071GK Udenhout. 
– Je ontvangt je betaling zo snel mogelijk terug. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor een juiste verzending. Als je retourzending kwijt is geraakt en niet bij ons terug komt, kunnen wij geen betaling terugboeken.